Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 5. heinäkuuta 2011

Jumalan ihmeitä ja istutus puuhiaTässä ollaan saatu olla istutuspuuhissa monessakin mielessä :)

Seurakunnassa on tullut kolme ihmistä uskoon parin viikon sisällä. Kaksi heistä on täältä meiän lähistöltä. Toinen on ihan lähinaapureita ja toinen noin 5 km päästä.
Heidän kanssaan on nyt oltu tekemisissä ja yritetty heitäkin "istuttaa hyvään maahan ja juurtumaan Kristukseen" niinkuin Sana sanoo.


Lastenleirikin oli seurakunnalla. Siellä ei kyllä oltu, kuin vierailtiin kaksi kertaa.
Toisella kertaa oli mukanamme tämä uskoon tullut naapuri. Oli kuulemma ollut oikein hyvä leiri, kertovat ne, jotka siellä olivat.Lauantaina olimme Porissa ystävien luona. Helteinen päivä oli, mutta siellä alkoi sataa ja ukkostaa juuri ennen pois lähtöämme. Täällä ei kuitenkaan ollut satanut sillä aikaa.

Tyttö oli koko viikonlopun kaverinsa luona, heillä oli ollut ilmeisesti hauskaa. Uimassakin olivat olleet neljä kertaa. Tämän kaverin isä on vaimonsa kanssa muuttaneet tänne lähistölle ( 10 km päähän), niin tytöt olivat siellä.Sunnuntaina meillä piti olla "lepopäivä", että oltaisiin oltu vaan kotona, mutta kun naapuri tuli uskoon niin päätettiin lähteä käymään siellä leirillä ja oltiin siellä päätöstilaisuudessa.

Eilen kävimme sen toisen uskoon tulleen luona kylässä ja saimme samalla häneltä ruusun alkuja ja tällaisia kukkia, jotka istutin myös etupihalle, niinkuin ruusutkin. Tietääkö kukaan mikä näiden nimi on? Tämä mieskään ei muistanut.


Hipsu vintissä :)

Täällä on nyt pilvistä ja vähän viileämpää (19 astetta nyt aamulla), mutta lämpenevää kai se on taas lupaillut ennusteessa.


Mies lähti näytelmä harjoituksiin aamulla, tulee huomenna.

Elmo-koira tulee meille taas loppuviikosta varmaan. :)

Mukavaa viikkoa teillekin!


2 kommenttia:

  1. Minusta nuo kukkaset näyttävät malvoilta tai malvikeilta. Kauniita ovat... ja iloisia asioita ovat nuo uskoontulot :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Millan! Näinkin jossain Malvojen kuvia ja ajattelin niiden näyttävän sellaisilta.
    Joo iloittu on :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)