Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 29. heinäkuuta 2011

Helteistä perjantaita
+28 astetta näyttää mittari varjossa edelleen. Kävin koirien kanssa lenkillä ja sen jälkeen imuroin olohuoneen, keittiön ja eteisen, joten kyllä oli taas hiki pinnassa.
Eipä tosiaan jaksanut sen suurempia siivouksia tehdä.

Istuin sitten noiden hommien jälkeen tuulettimen edessä kuivahtamassa, :), ennenkuin söin ja join aamuista kahvia termoksesta.

Muuten elämä on mennyt jotenkin pysähtyneessä tilassa, kun on vaan odotettu sitä ensi viikkoa, josko jotain tapahtuisi... Ensi viikolla pitäs tulla jonkun "asiantuntijan" katsomaan tuota makuuhuonetta ja myös keskustellaan tutun varatuomarin kanssa noista vastuu asioista. Hänkin on nyt ollut matkoilla.

Huone on nyt vihdoin viimein tyhjä, eilen illalla mieskin oli kotona ja kannettiin viimeiset huonekalut autotalliin. Naapurin rouvakin oli kolmantena kantamassa, kun oli sitä ennen ollut meillä kahvilla. Tarjoutui itse avuksi.
Tänä iltana mennään hänen kanssaan seurakuntaan.


Miehen kitara roikkui vielä tänä aamuna siellä seinällä, raivasin senkin nyt pois.Elmon meille jääntikään ei ole vielä varmaa, sen "virallinen" omistaja tyttö saa päättää asian, vaikka hänen isänsä meille koiraa tarjosikin. Katsellaan, miten siinäkin asiassa käy...


Olen keräillyt viinimarjoja ( valikoiden) pakasteeseen, siivonnut kaappeja, järjestellyt valokuvia albumiin ja lukenut hyvän kirjan, ettei tarvitsisi miettiä tuota home asiaa. Sen sijaan soikon rapsutus ja maton virkkaus on jäänyt nyt vaiheeseen...pitäs matonkuteita leikata lisää ja hommatakkin väriin sopivia...


Sunnuntaina on vierailupäivä tytön riparille.

Tuo alussa oleva kuva on muuten sieltä lenkiltä, kun ollaan koirien kanssa käyty joen rannassa, niinkuin tänäkin aamuna.
Tänään annoin Elmonkin juosta vapaana siellä metsässä ja ihan kiltisti tuli takaisin hihnaan, se on puoli voittoa, koska sillä on ollut siinä tottelemisessa ongelmia vakituisessa perheessäänkin.


Hyvää alkavaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Myyjä, on vastuussa teilläkin tästä.
  Toivottavasti hän on fiksu ihminen ja tuntee vastuunsa. Toivon sitä sydämestäni!

  Näyttää niin pahalta tuo katon aukko. =(

  VastaaPoista
 2. Minäkin toivon Sesselle vain kaikkea hyvää ja tuntuu kamalalta että joku myy tuollaisen hometalon tietensä, sillä ei ne noin vain homehdu.
  Voimia Sesse t. Kyki

  VastaaPoista
 3. Kiitos Una, kohtalotoveri,
  myötätunnosta!


  Kiitos Kyki! Kiva kun löysit tänne :)

  VastaaPoista
 4. Voi, Sesse! Toivon sinulle voimia! Ja toivotan hyvää viikonloppua joka tapauksessa.

  VastaaPoista
 5. Hyvä että yrität tehdä sellaista missä unohtaisit ainakin hetkeksi tuon huolen. Pidä itsestäsi hyvää huolta!
  Onneksi teille on tulossa asiantuntija joka varmasti osaa neuvoa lisää.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Riitta Sinikka ja Kirsti!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)