Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Suvisunnuntai

Ihana kesäinen sunnuntai! Toivottavasti teillä kaikilla!

Perjantainen siivous oli jatkoa huone kerrallaan siivoukselle...ei näköjään voimat riitä, kuin huoneeseen kerrallaan. Vanhuus ei tule yksin :)
Tein vähän uutta järjestystä, yrityksenä saada vähän enenmmän tilaa ja selkeyttä. Kaipasin jonkinlaista karsimista muutenkin. Tulos näyttää entistä enemmän mökkityyliltä, mutta sopii tähän lämpöiseen kesäsäähän.

Eilen sitten olin kahvinkeittäjänä yksissä lakkiaisissa, tai niiden "jatkoilla" eräällä suloisella talolla, jota voi käyttää eri tilaisuuksiin.
Talolla, joka oli ihan järven rannalla ja täynnä vanhoja huonekaluja ja vanhan ajan tunnelmaa. Tämän kuvan nappasin sieltä.

Musta kyllä tuntuu, niinkuin aina vaan huonompia kuvia tulisi tuolla kännykkä kameralla. Ettei koskaan ole sopiva valaistus, että saisi kirkkaita ja hyviä kuvia...


Vielä lopuksi ihana kuva Hipsusta, joka makasi yläkerran rapun "aulassa" olevalla sohvalla. Jonne on taas kertynyt kaikkea mahdollista tekstiilitavaraa, vinttiin ym:lle menossa olevaa.


Hipsu pesi naamaansa ja mä keskeytin hänen puhdistautumisensa sanomalla "Hipsu!".
Kuten näette hän laski tassut ristikkäin ja näytti ylhäiseltä. Tyttö sanoi, että Hipsu näytti siltä, kuin olisi sanonut: "Niin, mitäs sulla oli asiaa?" :)


Mukava sunnuntai on ollut. Aamulla oltiin luterilaisessa kirkossa messussa, kun tyttökin tarvitsee "rasteja" riparia varten.

Sieltä tultua grillattiin ulkona makkaraa ja kanansiipiä ja syötiin salaatin ja leivän kera. Maistui tosi hyvältä. Silloin oli vähän viileämpää vielä, nyt mittari näyttää jo 23 astetta. Yöllä olin kuulevani ukkosen jyrinää ja oli vähän satanut.

Illalla ollaan menossa vielä ystävien kotikokoukseen eli vanhanajan tupaseuroihin. Ja sen jälkeen vielä iltamyöhällä saunaan kotona, kun saunominen eiliseltä jäi.

Ihanaa, että on lomaa!

2 kommenttia:

  1. Hipsu tosiaan näyttää ylhäiseltä!

    VastaaPoista
  2. Minustakin Hipsun ilme kysyy selvästi, että niin, mitä

    Mukavaa viikkoa!

    T. Sussi

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)