Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Mummolatyyliä vai boheemia :)

Tuossapa kysymys teillekin. Mietin tuota, kun olin sanonut yhelle tuttavalle meillä olevan pieni talo ja mummolatyyliä...olisiko ollut oikeampi sanoa, että meillä on boheemi sisustustyyli, heh-heh!

Silloin,kun on huonolla päällä tuntuu, että koko asunto on yks sekamelska...paremmalla päällä siitä jopa pitää.

Ei mulla, totta puhuen ole mitään sisustustyyliä, sisustan sillä mitä sattuu olemaan ja pistän joukkoon tavaroita joista pidän.
Kai se sitten on boheemia :)

Tässä muutamia kuvia ekaks olohuoneesta, joka on se murheenkryyni, josta en saa mieleistäni. No, kyllä sekin menettelee.


Noissa valokuvissa on muuten edesmenneet äitini ja mummoni. Vanha savikannu on äitini entinen samoin kuin tuo pieni ruskea kaappi. Kukkataulu on edesmenneen anoppini tekemä.


Sitten siirrymme keittiöön, jonka "Boheemin Mummotyylin" (siinähän mulle sopiva sisustustermi :) olette nähneetkin.

Tuo kissanhäntä kuvassa johtuu siitä, että näin kesällä kissojen ruokakupit ovat puuhellan päällä (niiden kun on aina oltava turvassa koiralta, muuten ne tyhjenevät alta aikayksikön).
Siinäpä oikein kuvapläjäys, hiirikäsikin jo väsyi...se kun on muutenkin väsynyt kivien pyörittelystä ja ruohojen kiskomisesta.
Mies lähti harjoituksiin ja molemmat poikani ovat ehkä tulossa huomenna tänne.
Tyttö on innostunut kalastuksesta, käy yksinkin joella onkimassa, perkaa kalat ja paistaa ne itselleen :)
Mukavaa hellepäivää teille(kin)!

5 kommenttia:

 1. Tulin tänne ensimmäistä kertaa ja heti pääsin oikein "peremmälle". Minusta on ihanaa, että omassa kodissa näkyy elämänvaiheet ja elämä. Sellainen koti sinulla on. Itse en tykkää sellaisesta sisutuksesta, että kaikki pois ja uudet tilalle. Pitää olla kaikkea sopivasti. Tuttujakin esineitä löysin kodistasi: Viri viri-purkit ainakin. Metalliset koristeelliset siivilät oli upeita ja kissanhäntä heiluu meilläkin! Hyvää viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Sussi: Kiitos :)

  Auli: Kiva, kun tulit! Tulethan toistekkin:)
  Täytyypä tullakin vastavierailulle.

  VastaaPoista
 3. Heippa, Sesse! Kodikas koti sinulla, hyvä, niin kodin tulee ollakkin! Tutulta näyttää emalit ja mulla on myös kansiteline, ja olenkin ottanut kuvia, blogiin tulee mullekkin. Oikein rattoisia kesäpäiviä Sinulle toivotellen Riitta Sinkka.

  VastaaPoista
 4. Hei Riitta Sinikka! Kiva kun tulit vierailulle ja jäit lukijaksikin :) Poikkeillaan!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)