Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 21. kesäkuuta 2011

Ilta nousee...

...sanoi nuorin tyttö joskus pienenä, kun ilta alkoi hämärtyä :)
Nyt pitäis olla kyllä vuoden pisin päivä, mutta pilvisestä illasta johtuen alkaa jo hämärtyä.

Tultiin äsken seurakunnan tilaisuudesta, jossa saimme kuulla ilouutisen. Tykätty pastorimme jatkaa edelleen! Kun vaihtoehtona olisi ollut, että hän lähtee lähetystyöhön. Sekin olisi tietysti hyvä, mutta itsekkäästi toivoimme, että hän jatkaisi seurakunnassa :)


Pari päivää ollaan tässä ajeltu edestakaisin. Eilen käytiin vanhassa kotikaupungissa, sain vanhimman tyttären entisen digikameran, jee!
Käytiin myös katsomassa heiän uutta taloa, joka on hieman kesken vielä, mutta he jo muuttivat sinne. Nuoremman pojan huoneessa oli kiva tapetti yhdellä seinällä.Käytiin myös pojan luona, hakemassa entinen tietokone sieltä tytölle.
Uudella kirppikselläkin poikettiin ja tein sieltä muutaman löydön: pari sisustuslehteä, lokerokorin ja keittiömme väreihin sopivan "maljakon".


Tänään jatkui kirppispäivät :) Käytiin Selkin suurkirppiksellä, sieltä tarttui mukaan taas uusi/vanha emalikansi, olen näköjään ruvennut keräämään niitä :)
sekä kaksi pikku taulua (kehysten takia) ja cd-teline, joka mulla varmaan pääsee muuhun käyttöön.
Samalla reissulla tapasimme yhden tutun, joka asuu siinä lähellä. Oli kiva nähdä häntäkin.


Sieltä tullessa poikkesimme vielä yhdelle pikku kirpparille, jonne mulla meni eniten rahaa, jopa 4 euroa!
Metallinen ruukunsuojus, valurautainen pannunalusta, jossa on paikka lämpökynttilälle (pitää ruuan lämpimänä) sekä tällainen ihana metallipurkki.Tein tässä päivänä muutamana itselleni "kukkienhoitopisteen". Idea lähti siitä, kun siivosimme miehen kanssa autotallin viereistä varastoa, "löysin" sieltä tällaisen kaapin.
Alin laatikko oli niin jumissa, ettei se oikein liikkunut ollenkaan, niin otin sen kokonaan pois ja se pääsi kuistille hyllyksi.( Se laatikko siis, kaappi pääsi kukkienhoitopisteeseen tason alustaksi ja samalla säilytyskalusteeksi).Tässä kuvia kukkienhoitopisteestäni :)Hipsukin viihtyi siellä kanssani.


Tuon nurkkauksen rakentamiseen liittyy hauska juttu. Mulla oli homma kesken, kun tyttö tuli siihen ja kerroin hälle mitä teen. Vanha limulaatikko oli vielä tuolin päällä ja tyttö ilmeisesti luuli, että aion jättää sen siihen... Hän kysyi: missä sä sitten istut? Katsoin laatikkoa tuolin päällä ja ajattelin, että tuolissa tietenkin, mutta suustani tuli: No laatikossa!

Siitä tytöllä hauskuutta riitti :)


Tänään siivosin kuistin. Pari kuvaa sieltä.


Hyvää yötä taas!

Huomenna, jos Herra suo ja on hyvä sää, lähdetään ehkä käymään Fiskarssissa ym:lla.
Nää on nyt näitä meiän pieniä kesäloma reissuja :).

1 kommentti:

  1. Mukavia kirppisostoksia teit,maljakko on kaunis.
    Kissa se ottaa rennosti kesäloman

    oikein mukavaa juhannuksen odotusta sinulle!
    Hyvää yötä Jeesus myötä!,

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)