Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 28. toukokuuta 2011

Launtai päivän siivoushuumaa...

Tyttären ja avokkinsa muutto olikin niin hyvin järjestynyt, että vanha rouva saikin keskittyä omaan, melkein muutosta käyvään, urakkaan :) Nimittäin tämän päivän tärkein projektini oli järjestää oma askartelu, ompelu ym.nurkkaukseni makuukamarissa. Hirvittävä määrä tavaraa ja pienet säilytys ym. tilat on huono yhtälö.
Tässä muutama ENNEN kuva:


JEE, kyllä olikin näky!

Niinkuin joku saattaa muistaa, jouduin muuton yhteydessä luopumaan isosta työpöydästäni. Ei sekään kaunis ollut, mutta käytännöllinen. Iso, vanha toimistopöytä jossa oli paljon säilytys tilaa.
Täällä pienen huoneen takia otin työpöydäkseni talon mukana tulleen, varmaan joku 70-lukulaisen, pikkuisen koululaispöydän.

Nyt kun olimme tyhjentäneet mökkiä, ajattelin laittaa työpöydäksi mökin kammarissa olleen vanhan pöydän, joka oli alunperin äitini mökiltä. Se odotti autotallissa.

Siispä tuumasta toimeen! Mies olikin sopivasti poissa, joten voin pistää hyrskynmyrskyn paikat :)

Aloitin tyhjentämällä nurkkaukseni ja raahamalla kirjoituspöydän eteisen varastokomeroon, joka on kooltaan kuin pieni vaatehuone. Tosin sain sitäkin ensin tyhjentää, jotta sain tilan tuolle pöydälle. Toinen vaihtoehto, jota sitäkin harkitsin, oli se, että olisin sahannut sen pöytälevyn poikki ja jättänyt laatikko-osan säilytyskalusteeksi.

Kun pöytä oli siellä, piti tietysti sitä komeroakin vähän sisustaa :) Nämä kuvat sieltä:
Siellä on myös tämän talon keittiön vanhat kaapit, kuulemma. Ne on ihan täyspuiset.

Varsinkin tämä alakaappi musta on kiva!

No niin, palataampa sinne makuuhuoneen pariin...

Hain siis autotallista pöydän, joka onneksi ei paljon painanut, vaikka puuta onkin. Se on myös aika pieni. Kaappi tilaksi otin sieltä pöydän parina olleet pikkuruiset kaapit, jotka asetin toiselle seinälle vierekkäin ja niiden päälle entisen valkoisen hyllyni. Ylimmäiseksi vielä lokerikkoni ja tuunattuja purkkejani.

Laitoin seinälle pienen tangon, johon pihistin isännän autotallista muutaman koukun, johon sain säilytys pussejani.Pöydässä ja kaapeissa on ajan hampaan jälkiä valmiina omasta takaa :)


Sydämellisiä ja ruusuisiakin tunnelmia mahtui mukaan.

Punainen retrolamppuni.
Ilo elää!

Kai sitä vähän enemmän tilaa tuli, ainakin tuli pölyt pyyhittyä samalla :)


Vielä kerkisin juoda kahvit kera sisustusjuttujen. Mukavaa lauantai-iltaa!
Huomenna menenkin tekemään muuttosiivouksen tyttären vanhassa asunnossa. Sitten voikin huomenna käydä saunassa, kun tänään en lämmittänytkään.

2 kommenttia:

  1. On siinä ollut sulla urakka, mutta hienoksi tuli lopputulos. Jokaisella tavaralla oma paikkansa. Kaunis tuo kaappi kyllä! Eipä noita tuon tapaisia enää pahemmin näe missään. Surku. Onneksi sentään ei kaikkia ole hävitetty. Paikkansa löysi tämäkin!

    VastaaPoista
  2. Minz: Urakkaa oli, mutta nautin joka hetkestä :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)