Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Palmusunnuntaita

Ihana kolmen päivän vapaa menossa ja olenkin saanut ihan rauhassa touhuta kaikenlaista, kun mies on harkoissa ollut ja tyttökin lähti illalla siskolleen.

Eilen aloitin vaihtamalla keittiön kaappeihin kahvat, tai oikeastaan nupit, vai miksi niitä sanotaan. Kierrätetyt nekin, mutta paljon siistimmät kuin entiset.
Samalla piti tietysti ainakin jotain laatikkoa siivota ja raivata pois ylimääräisiä astioita.

Ystävätkin kävivät vierailulla ja lainaamassa tunkkia. Ja lenkilläkin kävin koiran kanssa, pitkästä aikaa.

Kellarikerroksen vessan, saunan ja pukuhuoneen siivosin , sekä kävin saunomassa puhtaassa saunassa. Illalla vielä aloitin oman vaatekomeroni siivouksen. Sovittelin vaatteita ja raivasin epämiellyttävltä tuntuvat ja sopimattomat pois. Sitten kello olikin jo 24 ja oli pakko lähteä nukkumaan, vaatekasat vain jäivät odottamaan aamua. Puolensa yksin olemisellakin, eivät ketään häirinneet. :)

Aamulla ne olivat kiltisti odottamassa.
Aamupalan jälkeen jatkoin ja sain kaapin tyydyttävään kuntoon. Jotain talvivaatteita vein vinttiin ja tietysti juutuin sinne vähän sitäkin järjestelemään :)
Kaksi isoa kassillista on nyt odottamassa kierrätykseen vientiä, vaatteita ja astioita.

Ihana ilma on ollut tänäänkin niinkuin eilenkin. Busse on nauttinut ulkona tietä vahtimalla ja kissatkin on olleet vähän ulkona.

Itsekin kävin vähän haravoimassa ja keräämässä roskia ja risuja. Leskenlehdetkin jo kukkivat.

Paljon viserrystä, piipitystä ja säksätystä kuului ulkona, linnut olivat oikein innoissaan. Myös perhosia lenteli ja yksi kimalainenkin. Ja kastemadonkin näin. Ihana kevät!
Päivän hyvä työkin tuli tehtyä, kun kävin vanhassa rantasaunassa, siellä oli kolme nokkosperhosta jäänyt vangiksi, pyydystin ne varovasti yksi kerrallaan käsien väliin ja kävin päästämässä vapauteen. :)


Ystävätkin taas poikkesivat palauttamaan tunkin ja hakemaan meille unohtuneen repun.

Pesukoneen kanssa oli vähän ongelmia, mutta sain kuitenkin pestyä viime talvisen sängynpeitteen ja nyt se liehuu ulkona tuulessa.

Hipsu vahtasi pyykkikorista mun hommia.

Se haluaa aina kaikissa hommissa olla mukana :)

Eilen illalla oli valtava täysikuu juuri noussut mäen takaa, kun kävin katsomassa mitä Busse oikein haukkui iltapisulla. Olisi pitänyt ottaa siitä kuusta kuva. Oli ihan taianomainen tunnelma iltahämärässä ja linnut lauloivat vielä silloinkin ihan mahdottomasti.

Tänä iltana tyttö tulee kotiin ja mieskin yöksi, aamulla sitten lähtevät, tyttö kouluun ja mies näytelmiin, kun pääsiäisnäytökset taas alkavat. Mulla on vielä huominen aikaa siivota tai askarrella tai haravoida tai mitä mieleen juolahtaa.

Mukavaa alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Voi miten kivalta kuulosti sinun vapaapäivän vietto.Joskus onkin mukavaa touhuta itsekseen erillaisia töitä.

    Oikein mukavaa huomista vapaapäivää sinulle.

    VastaaPoista
  2. Siinäpä on ollut ahkerointia kerrakseen. Tuli hyötykäyttöön päivät. Ihanat kuvat ja tuo Hipsu on maanmainio tuolla korissa! =D Meilläkin ovat kissat aina kaikessa touhussa mukana - laumaeläimiä, vaikka toisin joskus kissoista sanotaan. :D

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)