Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Kevättunnelmaa

Sitä oli tänään ilmassa. Ihana sininen taivas, aurinko lämmitti selän hikeen lenkillä ja lintuset visersi. Jee, nyt se on tulossa...kyllä sitä on odotettukin. Eikös ylihuomenna olekin kevään ensimmäinen päivä :)
Kevään ensimmäinen jäätelökin tuli syötyä ulkona, kaupan aurinkoisella seinustalla, kävelylenkin puolivälissä.

Puuhommiakin tuli tehtyä taas, tällä kertaa ihan kivassa säässä. Kissoista nuoremmat vietiin haistelemaan ulkoilmaa, Lilli kyllä halusi heti sisään, mutta Hipsu viihtyi jonkun aikaa pihalla. Ottoa en raaskinut häiritä, kun se nukkui.

Tämä viikonloppu meni ihan hujauksessa, kun oli vain yksi vapaapäivä.
Perjantai-iltana oli työpäivän jälkeen ns.pyhäkoulun pito. Olikin paljon lapsia, kun varkkareille ei ollut omaa kerhoa (hiihtoloman vuoksi), niin osa heistäkin tuli pyhikseen.
Eilen sitten, kun isäntä haki mut töistä, niin matkalla soi puhelin ja eräs ystävä pariskunta oli tulossa pikavisiitille, kun menivät tästä ohi.
Isännällä oli heti lähtö yhteen illanviettoon, joten hän kerkesi vain moikata vieraita ja me jäimme sitten kahvittelemaan kolmeen pekkaan.
Vieraat jatkoivat sitten eteenpäin, mulla oli siinä kahvitellessa mennyt työpäivän jälkeinen väsymys ohi ja jaksoin kaikenlaista puuhata ennen saunaa.
(En kuitenkaan siivota :)

Tytön kanssa käytiin kahdestaan saunassa, mies kävi tultuaan.

Tänään vähän pyyhin pölyjä ja hoidin kukkia...siinä mun siivoukset tälle viikonlopulle. Ai niin, järjestelinhän mä keittiön kaappeja. Kierrätykseenkin on menossa taas kaksi pussia tavaraa. Vaatteita, kirjoja, lehtiä...

Mukavaa viikon alkua kaikille meille :)

3 kommenttia:

 1. Mukavaa viikonalkua myös sinulle:) Ihana nauttia keväisestä tunnelmasta niin pitkän talven jälkeen:)

  VastaaPoista
 2. Niin se viikonloppu menee nopeasti. Mukavaa viikonalkua Sesse sinulle myös!

  VastaaPoista
 3. Kyllä olikin tosiaan ihana viikonloppu, minäkin kävin oikein kaksi kertaa hiihtolenkillä, sekä lauantaina että sunnuntaina. Nyt onkin sitten veto ihan veks....pitäs kait muistaa levätäkin, kun ei ole enää ihan nuori.Ihanaa, että kevät alkaa tulemaan, tänä aamun olikin jo ihanan valoisaa heti seitsemän jälkeen,kyllä on mukavampi lähteä töihin.Väinökin kanssa pääsen varmaan kohta pienelle metsälenkille aamusta,kun näkee jotain.Kyllä olisi jo kova vimma päästä puutarhatöihin...;) mutta pitää nyt tyytyä vain suunnittelupuuhiin.

  Oikein mukavaa maaliskuun alkua sinulle Sesse.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)