Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 14. joulukuuta 2010

Tiistai-illan tuumailuita

Kiitos kaikille kivoista kommenteista "kyllä kirjahylly tietää" postaukseen.

Ollaan taas tytön kanssa kahdestaan täällä, miehellä kun riittää näytelmiä. Hän kuitenkin tulee yöksi kotiin, jotta pääsen aamulla hänen kyydissään töihin, kun muuten joutuisin lähtemään niin aikaisin kotoa, jos kävelisin pysäkille. Sinne kun on pari kilometriä. (Normaalisti hän heittää mut autolla pysäkille, josta menen bussilla.)

Huokaisin helpotuksesta, kun sain suurimman osan joulukorteista kirjoitettua ja postitettua, ja sitä ennen osan niistä tehtyä itse.
Muuten joulu ja joulumielikin on vähän hakusessa tän kiireen keskellä. Tosin se kiire taitaa olla enemmänkin korvien välissä.

Eilen taas kerran havahduin siihen, että joulu tosiaan on ensi viikolla, ja kaikki on vielä vaiheessa...

Jouluvaloista puolet on vielä kadoksissa jossain muuttolaatikossa. Pikkuisen joulua olen kuitenkin laittanut, esim kyntteliköt.
Olohuoneeseen....ja keittiöön

Ja jotain muita joulukoristuksia...
Tämän keraamisen joulutähden ostin toistakymmentä vuotta sitten ja se maksoi markka-aikaan 10 markkaa tarjouksessa. En pääse sitä unohtamaan, kun siinä on vieläkin tarjous lappu takana :)

Äsken huomasin, kun tuli vilu, että olin unohtanut laittaa uuniin tulen. Laitettiin sitten tytön kanssa ja nyt se roihuaa iloisesti.

Oikeestaan mun pitäs lähteä siivoamaan mun kirjoitus/askartelu/ompelu ym pöytääni, joka on edelleen täynnä korttiaskartelu juttuja ym. sälää. Hädin tuskin sain kortit kirjoitettua muun romun päällä ja vuorotellen oli hukassa osoitekirja, kortit, nimilista, postimerkit, tarrat...hermo meinas mennä :)
Onneks ne nyt on saatu lähtemään joulupostiin. Pari ensimmäistä korttia on tullut jo meillekin postissa. Pitäs löytää sinitarra, niin vois ruveta laittaan niitä komeron oveen. Mutta täällä kaikki hukkuu siihen kuuluisaan mustaan aukkoon vissiin.

Hipsu kiusaa taas tyttöä pihistämällä sen ilmoitustaululta "nastoja".


Nyt lähden yläkertaan, heippa taas!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)