Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Rauhallista sunnuntaiaamua!
Ihanaa, vapaapäivä!

Meikäläinen on ollut ypöyksin ja omassa rauhassa eilisestä iltapäivästä lähtien. Kun pääsin töistä eilen klo 14.15. mies heitti mut kotiin autolla ja juotiin vielä kahvit yhdessä, sen jälkeen tyttö lähti hänen kyydissään kaupunkiin kaverille. Itse asiassa kahdeksi yöksi, kaverilla on tänään synttärit ja huomenna menevät sitten kouluun suoraan sieltä. Mies itse meni näytelmäharjoituksiin ja jäi sinne yöksi ja tulee vasta illalla sählypelin jälkeen.

Joten mulla on ollut rentoa meininkiä, kun ei ole tarvinnut huolehtia kuin itsestään :)
Uuneja lämmittelin sekä saunan. Yritin järjestellä myös paikkoja, mutta imuroinnin jätin suosiolla täksi päiväksi.

Tänä aamuna nukuin nautinnollisesti puoli yhdeksään.

Sytytin kynttilän kahvipöytään ja seurasin lintuja ikkunasta.

Ruokinta paikasta on tullut suosittu, mutta en ole nähnyt siinä muuta kuin talitiaisia.


Toisella ruokinta paikalla olohuoneen pikku ikkunan takana käy vain jokunen tintti, kun siellä on vain auringonkukan siemeniä. Hipsu vahtasi lintua ikkunalla.
Jäniksen jäljet menivät keittiön ikkunan alta. Mukavampi se kuin entisellä työkaverillani, joka aamulla soitti, että oli herännyt siihen kun joku käveli heiän katolla! Hän asuu omakotitalossa kaupungissa.

Mun elämästä on tullut niin värikästä, sanan varsinaisessa merkityksessä, sen jälkeen kun muutimme tänne. Kuvasin elämäni värejä aamulla.
Suosituin taitaa olla nyt vihreä, mikä sopiikin hyvin kun meiän keittiöhän on vihreä.
Kyllä sitä löytyy näköjään myös olohuoneesta :)Vihreää nimittäin ja muitakin värejä :)

Ei varmaan valkoisen sisustuksen ystävät mun blogiin vilkaisekaan enään :D Ihan kiva kyllä kuuden vuoden valkoisten seinien jälkeen katsella värejäkin.

Kuten kuvista huomaatte, meillä on joka paikka tavaraa täynnä ja vielä on osa laatikoissakin, vaan eipä niillä kiirettä. Olen yrittänyt varsinkin keittiössä ottaa seinäpinnat käyttöön, kun siellä on niin vähän laskutilaa.

Makuuhuone on nyt työn alla, ostin uuden yöpöydän kierrätyksestä (mies saa sen entisen, niin miehellä nyt oleva hylly vapautuu muuhun käyttöön). Ostin myös lokerikon, johon sain askartelutavaroitani. Laitan makuuhuoneesta kuvaa kun saan sen järjestettyä.

No niin, tässähän sitä on mennyt aamu rattoisasti, blogistaniassa :) Jos nyt vihdoin menis vaihtaa aamutakin asiallisempiin vaatteisiin, petaamaan petin ja jatkamaan makuuhuoneen järjestelyä. Ja se imurointikin odottaisi jossain välissä, ja jos jää tekemättä ei sekään maata kaada.

Rentoa sunnuntaita meille kaikille!

1 kommentti:

  1. Täällä yksi valkoisen ystävä ihailee värejäsi.Vaikka itsellä on paljon valkoista ja tällä hetkellä tykkään siitä kotona,niin tykkään myös väreistä.Mielestäni teidän kotiin sopii värit hienosti.Teillä on muutenkin niin kotoisaa.

    Oikein mukavaa päivää sinne ja kiva oli kuulla kuulumisiasi.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)