Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Marraskuista sunnuntai-iltaa

...sitä täällä vietetään ja iloitaan siitä, että huomennakin on vielä vapaata!
Viikonlopun alku meni kiireisissä merkeissä, ensin olin perjantai-iltana livenettitv:ssä, joka on kristillinen nettikanava. Olin siellä todistusillassa. Jos jotakuta kiinnostaa livenettitv:n tarjonta, niin sinne löydät osoitteesta www.livenettitv.net.

Lauantai aamuna olin niin väsynyt työviikon jälkeen, että heräsin vasta puoli kymmeneltä. Meillä oli tulossa klo 14 tupaantuliaisseurat eli hengelliset tuparit, joten eikun siivoamaan. Kerkisin suurinpiirtein siivota, kun pitempi matkalaiset ystävät soittivat, että ovat tulossa ja kyselivät ajo-ohjeita. Tapasimme heidät läheisellä Lahjahovilla, jonne menimme sitten syömään pitsat.(Jotka olivatkin tosi herkulliset).

Kerkisimme sieltä kotiin sopivasti ennen seuraavan vieraan tuloa. Vieraita oli loppujen lopuksi 14, jos oikein laskin. Meidän olohuoneemme oli aivan täynnä :)
Saatiin kaikenlaista kivaa tuliaista...kynttilälyhty, ruukkukataja, kynttilöitä, lautasliinoja, keramiikkaenkeli, kahvia, suklaata, karkkia,suihkugeeliä,leipää&suolaa, mehua ja rahaa. Tuparit menivät hyvin ja oli lämmin tunnelma. (Vähän liiankin lämmin. +25 astetta :D)

Illalla kävimme vielä saunassa viimeisten vieraiden lähdettyä.

Tänään onkin sitten ollut vähän rauhallisempaa. Aamupäivällä läksimme kävelylle kirkonkylälle. Bussella oli kavereita naapurissa, poikkesimme heidän pihalla mennessä.
Takaisin tullessa kävimme Lahjahovissa kahvilla ja antiikkipuolela katselemassa ihania vanhoja tavaroita.

Kuvasin myös tullessa hieman uutta kotiseutua. Aurinko oli alkanut paistaa ja se piristi syksyistä maisemaa.Kotiin tultuamme valmis ruoka odotti uunissa: kanaa ja riisiä. Myöhemmin joimme vielä kahvit, laitoin linnuille ruokaa (talitiaiset ovat löytäneet ruokintapaikkamme) ja parturoin isännän hiukset.

Tosi ihanaa, että vielä huomenna on vapaata, olenkin ollut aika väsynyt.
Mukavaa alkavaa viikkoa teille ja valoa pimeään!


4 kommenttia:

 1. Onpas teillä ollut vieraita ja ohjelmaa viikonlopulle.Ei ihme jos sinua väsyttää.Toivottavasti tänään huilasit.

  Ihania maisemakuvia.

  Mukavaa viikkoa

  VastaaPoista
 2. JaanaElina: Kiva kun joku täällä pistäytyy...tuntuu niinkun ei enää kukaan täällä kävis, että yksikseni vain kirjoittelen.
  Mukavaa viikkoa sinullekin :)

  VastaaPoista
 3. Onpa kauniit maisemat! Täällä kans väsyttää, eikä silti saa öisin kunnolla nukuttua. Vaan jospa se tästä tasoittuu kun tähän pimeään taas tottuu. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)