Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 25. lokakuuta 2010

Tervehdys vanhasta kodista

Taas ollaan täällä vanhalla kodilla. Pitäis siivotakin, mutta täällä sitä vaan koneella ollaan :)

Tyttö lähtee taas pelaamaan sulkapalloa ja mä meinaan kohta mennä siivoomaan (loppusiivouksen) tytön huoneeseen. Kaappien pyyhkiminen ja lattian pesu. Se on ainut huone joka on jo täysin tyhjä.

Keskiviikko illaksi saadaan taas paku, jolloin voidaan viedä loput kamat kaatopaikalle sekä hakea vanhimmalta tytöltä pieni vaatekomero sekä ehkä pieni pöytä. Vasta sen jälkeen voi lopun asunnon siivota luovutuskuntoon, paitsi ehkä pojan huoneen...riippuen siitä, mikä päivä hän pääsee muuttamaan.
Jokatapauksessa tän asunnon pitää olla sunnuntaina tyhjä.
On se helpotus, kun ei tarvii kahen asunnon väliä ravata.

Tänään oli töissäkin siivouspäivä. Tein pari löytöäkin uuteen kotiin: kulmahylly sekä seinälle laitettava pärekori (esim. hanskoille yms.)
Täytyy kaikki seinäpinnat käyttää hyödyksi, kun lattiapintaa on vähän. Tuossa uudessa kodissahan on yli 30 neliötä vähemmän, kuin tässä vanhassa. Ja nekin kolmessa kerroksessa.

Sain eilen laitettua sitä asuttavamman näköiseksi, kun kerkisin vähän järjestellä ja laittaa esim. tauluja ja peilejä seinälle sekä makuuhuoneessa järjestää työpöytääni ja laittaa sen päälle aidon retrohyllyn, nuoruudestani 70-luvulta :)

Löysin myös yhdestä laatikosta ruusuverhot, joita en tiennyt minulla olevankaan, laitoin ne makuuhuoneen ikkunaan. Laitan parempia kuvia, kun saan paikat kuntoon. Tässä kuitenkin näkyy ne ruusuverhot ja pari vanhaa peiliä.

Yöpöytä on vielä hakusessa, siihen asti sen virkaa toimittavat pari laukkua :)


Hipsulla on ollut maha sekaisin ja tyttö ajattelee sen ehkä johtuvan siitä, jos se on stressaantunut, kun sekin on ollut tytön mukana kahden asunnon väliä.
Toivottavasti sen massu paranee.

Tässä vielä kuva, kun Otto ja Hipsu söivät eilen samasta kupista :)


1 kommentti:

  1. No ensi viikonloppuna meillä molemmilla kahden kodin välillä ravaaminen loppuu :)
    Hauskat peilit ja matka-askit sinulla.
    Ruusuverhot sopivat hyvin makkariin.
    Kisu saattaa todellakin olla vähän ressaantunut muutosta mutta eiköhän se siitä ohi mene.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)