Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 18. lokakuuta 2010

Tervehdys blogi-ystävät!

Olen nyt vanhassa kodissa, menen täältä suoraan töihin aamulla 8ksi. Tyttö on myös täällä, kun menee illalla pelaamaan sulkapalloa. Ja tapaa samalla ystävänsä.
Muuten ollaan jo viikonlopun aikana "virallisesti" muutettu sinne maalle. Isäntä otti tavaraa mukaansa täältä auton täyden ja on nyt siellä eläinten kanssa. Paitsi Hipsu-pikkuinen meillä on mukana täällä.

Poika ei vielä ole saanut asuntoa, vaan on myös vielä täällä vanhassa kodissa. Hakee nyt opiskelija-asuntoa, kun niitä on kuulemma vapaana.

Kauhea hyrskynmyrsky on ollut meidän pienessä talossa maalla, joka paikka tavaraa täysi :)

Pikkuhiljaa on niitä saanut järjestettyä, vaan nyt meni taas monta laatikkoa uutta.

En tiedä mihin kaikki tavarat mahtuneekaan.

Nukuttiin nyt kaksi yötä siellä, ensimmäisen yön nukuin kuin tukki, viime yönä heräsin yöllä ja piti kipaista kaks kerrosta alemmaksi vessaan, eli kellarikerrokseen. Vilpoisia rappusia pitkin. Yöllä oli ollut pakkasta ilmeisesti, kun aamulla ruoho oli jäässä ja samoin auton ikkunat.

Oliko se nyt lauantaina, heti muuton jälkeen, satoi pikkuisen lunta. Yritin ottaa siitä kuvan olohuoneen ikkunasta, mutta huonoin tuloksin :)
Kuvassa ei taida ensimmäistäkään hiutaletta näkyä, oli ne niin pieniä :)

Tänä aamuna käytiin siellä yhessä halpa-tavaratalossa sekä Siwassa ruokaostoksilla.
Sain kierrätyksestä ostamani vaaleat verhot silitettyä ja olohuoneen ikkunoihin. Ei ne ikkunat näköjään olleetkaan ihan NIIN pienet, kuin olin ajatellut, koska verhot olivat aika lyhyet. No, ei kai tuollaisessa vanhassa, pienessä talossa tarvitakkaan pitkiä verhoja :)

Harmitti vähän, kun piti järjestelyt jättää kesken ja lähteä tänne. Vaikka ihan kiva, että ehdin koneellakin käydä.

Isäntä laittoi tytön kanssa katiskankin puroon. Tuttu mies kävi eilen tsekkaamassa sen meiän pienen vessan, kyllä sinne ilmeisesti saa helposti lavuaarin laitettua. Nyt meillä on ollut käsienpesupiste kellarikäytävässä, vati kylmää vettä + pyyhe.

Hipsu ja Otto olivat eilen hetken aikaa jo vierekkäin nojatuolissa, en vaan kerinnyt kuvaa ottaa. Hipsu on ihan älyttömän villi välillä, en muistanutkaan, että pennut on noin vaivalloisia...se on niinkuin ihmislastenkin kohdalla. Pienet on suloisia, mutta vahdittavia ja hoidettavia. Hipsu on jo kaks mun kukkaa kerinnyt pudottaa.

Nyt taidan keittää itselleni kahvia ja ottaa lisää voileipää. Hyvä kirjakin olisi odottamassa, jos vaikka ehtisi lukeakin. Yritän nyt ottaa vähän lunkimmin, että aamulla jaksaa taas töihin. Kyllähän täälläkin siivoamista riittäisi :(

Hyviä syyspäiviä kaikille!

2 kommenttia:

  1. Taitaa olla voiton puolella ruljanssi teillä.
    Minä ostin kirpputorilta verhot olohuoneeseen 10 eurolla. Niissä oli ainakin 30 cm:n käännös alareunassa, joten ratkaisin sen ja verhoista tuli näin sopivan pitkät. Aurinkoisia syyspäiviä sinne.

    VastaaPoista
  2. Hei Markka! No en nyt tiedä ollaanko tässä voiton puolella vai vasta puolessa välissä..Tavaraa on edelleen joka puolella ja vielä vanhassakin asunnossa. Onneks kierrätyksen auto tulee huomenna hakemaan sieltä tavaraa.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)