Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 5. lokakuuta 2010

Takaisin töihinTaas on työpäivä takana. Noin viikon olin sairaslomalla ja tuntui kuin olisi ollut "ikuisuuden" poissa töistä.

Kiirettä oli töissäkin, jos on ollut kotonakin :) Työpäivän jälkeen läksin vielä vanhimman tytön kanssa ostamaan tapetteja talon parille seinälle. Löydettiinkin suht edulliset vaaleat tapetit.

Huomenna sitten suoraan töistä hakemaan sitä kissanpentua Helsingistä. Tyttö odottelee jo innoissaan. Nimikin on jo annettu, siitä tulee Hipsu. Kun sähköpostissa näin kuvia siitä niin sanoin että Hipsu, kun se näytti jotenkin Hipsulta :) Tytöstä se olikin hyvä nimi.

Nuorimmainen oli sunnuntaina ensimmäistä kertaa talolla ja ilmeisesti kuitenkin jotenkin tykkäsi paikasta. Onneksi! Vanhemmat tytötkin olivat siellä käymässä ja pikkupojat.

Saatiin myös tietää, että lähistöllä on parikin pystykorva-tyyppistä koiraa, joten kyllä siellä varmaan räksytys alkaa, kun sattuvat yhtäaikaa olemaan ulkona.Kyllä tulee Busse haukutuksi ja haukkuu itsekin :)

Ostin tänään töistä ihan uuden näköisiä kissankuppeja Hipsulle sekä itselleni söpösen pienen matkalaukun, johon voi laittaa vaikka lankoja tms. Täytyy laittaa kuva siitä joskus.

Nyt kyllä väsyttää jo niin, että virheitä vaan tulee, joten eikun nukkumaan!

Tuo kuva tuossa alussa on eräs mökillä oleva maalaus, pitäisi sekin varmaan tuoda talolle joskus. Ihana kuva!

2 kommenttia:

 1. Hyvä että olet tervehtynyt ja nuorisokin tykkää uudesta kodistanne.

  Hipsu on hyvä kissan nimi, minulla oli kerran kissa nimeltä Töpsy, se oli angorakissa.

  Kaunis taulu, tuosta voisi saada idean kodin värimaailmaan, lämpöisiä värejä.

  VastaaPoista
 2. Hipsu on varmaan jo kotiutunut teille.Onnea Hipsulle ja sen omistajalle.

  Kiva jos tyttökin tykkää uudesta talosta,onhan se aika iso juttu kuitenkin.Joutuuko tytär vaihtamaan koulua muuton myötä.

  Kaunis taulu.

  Mukavaa loppuviikkoa ja hyvä että jaksoit jo töihin mennä ja että olet parantunut.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)