Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 4. syyskuuta 2010

Ahkeruus on ilomme...

...laiskuus intohimomme, sanoo joku muunneltu sananlasku :)

Eilisilta meni kyllä väsymyksen merkeissä. Makasin sohvalla hetken aikaa, se keskeytyi siihen, kun ovikello soi ja naapurit tulivat hetkeksi kylään, kun pikkupojat halusivat nähdä meiän koiraa. Busse oli kyllä vaan sängyn alla nukkumassa, kun oli tyttöjen kanssa ollut lenkillä.

Kun naapurit olivat lähteneet, olin sen verran piristynyt, että laitoin uuden kahvin valumaan ja sopivasti tuli hetken päästä reissumies kotiin ja pääsi kahville kanssani :)
Saimme nauttia tuliaissuklaata kahvin kera.

Mies meni makuuhuoneeseen katsomaan jalkapalloa ja lepäilemään reissun päälle, ajokilometrejä oli tullut yli 3000(luit aivan oikein!). Tosin mies ei joutunut ajamaan, mutta kyydissä istumaan kuitenkin. Hehän olivat Pohjois-Venäjällä, matka oli noin 1800 km sivu.

Minä katselin, enimmäkseen vain katselin, kirjaston hyviä kirjoja, joita useammalta käynniltä oli kertynyt jo vino pino.


Täytyykin maanantaina mennä jo osa palauttamaan.

Tänä aamuna, nukuttuani noin 8,5 tunnin unet, olo oli jo aivan toisenlainen.
Sain siivottuakin aika kivasti, päällisin puolin. Eilen kun naapurit tulivat yllättäen olikin sotkuista...tytön koulukirjat pitkin lattioita, nuhanenäliinoja ja muistipapereita ja Aku Ankkoja pitkin... Neiti kun ei muista sotkea vain omaa huonettaan :)

No, en mä itsekään ole aina siisti...enkä varsinkaan nuorempana sitä ollut.

Tänä aamuna poikkesin tytön huoneessa, niin Lillikin oli varautunut ylösnousuun :D

Pirteänä se siellä katselikin. Tuon tytön kellon nimi on muuten "sydäri" kun se soi niin kovaa, että tyttö sanoo saavansa melkein sydärin, kun se rämähtää soimaan! Tosin hän sen itse halusi, että varmasti herää.

Tänään täytyy mennä kunnolla kauppaan, jääkaappi on melkein tyhjä. Naapureitten kanssa mennään varmaan jossain välissä kävelemään, kun pikkupojat haluaa kävellä Bussen kanssa ja talutella sitä.

Nyt ei sitten ole saunavuoroakaan pitkään aikaan, kun sauna on remontissa.
Leppoisaa lauantaita kaikille.

3 kommenttia:

 1. Välillä ahkerana ja välillä vähemmän.

  Kivoja kirjoja olet lainannut.Mullakin oli vino pino,kun pikkuhiljaa niitä kotiin raahasin,sitten en meinannut jaksaa kantaa kerralla takaisin.Pisti silmään tuo Huvilan hengessä kirja,sitä voisin katella ensi kerralla kirjastosta.

  Ihana kisu.

  Oikein mukavaa rentouttavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Talo elää tavallaan, vieraat käypi ajallaan :)
  Minulla oli nuorena tuollainen kello, jonka rämähtäessä soimaan aamulla sai todellakin melkein sydärin, mutta ainakin heräsi.

  VastaaPoista
 3. JaanaElina: Niinhän se on.

  Markka: :D

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)