Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 2. elokuuta 2010

Punaisella mökillä

Mökkireissu meni hyvin, lämpötila oli sopiva sekä ulkona että sisällä. Ihmeen hyvin olivat kaikki kasvit kasvaneet. Siellä on varmaan satanut enemmän kuin täällä päin. Kasvimaalla olivat salaatit, persiljat, tillit ja porkkanat kasvaneet, marjapensaiden marjat olivat kypsiä poimittavaksi ja omenoitakin näkyy tulevan ihan hyvin.

Keräsin marjat, punaherukat ja mustaherukat pois, noin 2,5 l tuli suunnilleen kumpiakin.Tässä tulevaa satoa.


Ei ollu "mökkihevosia" paikalla, laidun oli tyhjillään. Naapurin viljapelto lainehtii mökkitiemme toisella puolella. Vilja oli jo vaalennut leikattavaksi, ainakin meikäläisen silmään.

Busse tietysti nautti, kun sai olla vapaana pihalla, eikä niin ollenkaan innostuneesti ollut lähdössä kotiin. Makasi taas keskellä mökkitietä tapansa mukaan tievahtina :) Tässä kuva siitä.
Huomasi kyllä, että syksy on tulossa, kun melkein kaikki kukat olivat kukintansa kukkineet. Perhosia oli paljon kyllä ja lintuja. Tuntui ihan ihmeelliseltä katsella aamulla tuvan (keittiön) ikkunasta kun linnut lennähtelivät ikkunan takana olevissa pensaissa. Ja perhoset takapihan nurmikolla.

Otin kuvat kesän viime ruusuista.
Varsinkin tuosta ylemmästä ruususta huomaa, että se on aika väsyneen näköinen. Toisen ruusun pensaassa oli vielä yksi nuppukin tulossa.


Isäntä odottelee tuossa, että lähtisimme lenkille, niin että mökkiterveiset loppuu tällä kerralla kuvaan mökkisaunasta ja kaivosta. Mukavaa kesäpäivää!


6 kommenttia:

 1. Kaunis paikka teillä on mökkeillä. Sauna näyttää niin kodikkaalata ja viihtyisältä :-D.

  VastaaPoista
 2. Jee! Ihania kuvia kaikki. =)
  Niin mökin tavarat, kuin luontokin. =)

  Ja sisustuksesta tietysti päätät ihan itse.
  Ne kun ovat ihan henkilökohtaisia makukysymyksiä.
  Joskus pieni uudistus tekee ihan hyvää.
  On upeaa kun töihin kysellään. Se kertoo että sinusta on pidetty ja sinua on kaivattu. Olet ainutlaatuinen.

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että on pystykorva keskellä tietä. Mökillä meidän Villám odottaa samalla tavoin (ensin karattuaan ikkunasta) keskellä tietä, että isäntä ja emäntä palaavat kotiin. Olkoon kyseessä kala- tai kauppareissu. Mökkinaapurit eivät käytöstä juuri arvosta. :P
  Meille tulee omenaa ihan hullusti jälleen. Se on ihanaa, eikö vain. :)

  VastaaPoista
 4. Niinpä niin, onneksi meiän mökkitien päässä on vain yksi talo, jossa on ihan vakituiset asukkaat.
  Omenat on hyviä, mutta saa taas miettiä miten niitä laittaa...soseeksi purkkeihin, pakastettuna soseena myös sekä pakastettuina viipaleina..niin kai se menee, niinkuin viime vuonnakin :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)