Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 6. elokuuta 2010

Mietintämyssyä tarvitaan


Pilvistä perjantaita!

Olen ollut lievästi stressaantunut miettiesäni sekä työ- että asunto asioita. Vaikka on tietysti hienoa, että töihin pyydetään niin mulla on vähän viha-rakkaus suhde tuohon korjausompelimoon. Toisaalta toisesta hakemastani työstä ei vielä ole kuulunut mitään..no harkitsemme vielä.

Asunto asioissa ollaan nyt harkittu pienemmän ja halvemman kerrostalo asunnon etsintää. Pitääkö mun luopua kokonaan omakotitalo haaveestani :(
Ainakin siihen asti, kunnes lapset on aikuisia ja voidaan miehen kanssa muuttaa vaikka mökille, jos tahdotaan.Minua väsyttää ja päätä meinaa särkeä näitten kaikkien asioden miettimisestä.

Huomenna lähdetään mökille, sinne on tulossa meille vieraita. Yritin houkutella tyttöä mukaan, kun näillä vierailla on kiva pikkuinen koira ja tyttö on samanlainen eläinhullu kuin minäkin. Muutenhan meiän nuoriso ei lähde mielellään mökille. Ollaan nyt pari kertaa oltu siellä yötä niin, että lapset on olleet keskenään kotona, mutta se on kuitenkin ikävä niin. Yleensä ollaan sit käyty vaan päiväseltään mökillä. Aamulla lähdetty ja illalla tultu.

Eilen oli meillä yhden ystävän tyttö ja suunniteltiin sellasta isoa "kylttiä" jonka minä teen ompelemalla. Palkkaakin tuli jo etukäteen eli kassillinen herkkuja ja ystävän lähettämät kahdet verhot. Kiva!
Pari päivää sitten sain naapurin poikien hoidosta palkkaa ihanan ruukkukukan ja käsintehdyn enkelin. Se on tuolla alkukuvassa, siis kukka, mutta ompas pimeä kuva..katotaas onko tämä parempi...

Eipä taida jaksaa nyt kirjoitella enempiä, väsyttää (enemmänkin taitaa olla henkistä kyllä) :(

Mutta kiitos kaikille kävijöille ja lukijoille, olette ihania! Toiste lisää, tavataan :) Laitan tähän loppuun vielä kuvan tekemästi " seinälokerikosta", jossa pidän ompelu ja askartelu välineitä.
Farkkujen uusiokäyttöä :) Ja jos joku huomaa pienen keltaisen rintamerkin tuolla, niin siitä tuli tämän blogin nimi.
5 kommenttia:

 1. Ne on kyllä hankalia mietittäväksi nuo työasiat, jos järki ja tunne ovat kovin eri mieltä. Toivottavasti löydät parhaaan mahdollisen ratkaisun.

  Tuo farkkulokerosi on tosi sievä ja käytännöllisen näköinen. Osaisinpa minäkin, mutta me ompelukoneiden kanssa taidamme pelätä toisiamme - ihan aiheesta ;-)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti saat tehtyä hyvän ratkaisun.Isoja asioitahan ne ovat mietittäväksi.Mutta yleensä asiat järjestyy,jollainlailla parhainpäin.

  Meillä oli muutama vuosi sitten samainen ongelma nuorison kanssa mökille lähdössä.Nyt pärjää jo poika kotona,onhan jo täysi-ikäinen,tytär asuukin jo omillaan.Tiedän että se on hankalaa kun tekisi mieli olla mökillä,mutta huoli painaa lapsista.

  Kivasti hyödynnetty farkkua.Käytännöllinen lokerikko.

  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti nyt työasiatkin tuosta suttaantuvat selviksi, se sitten selkeyttää yleensä sitä muutakin elämää ympärillä. :)

  Ihana tuo farkkulokerikko - tarvitsisin jotain vastaavaa noille lemmikkien tarvikkeille (karstoille, harjoille, kammoille, kynsisaksille ja muille... En vain tahdo itse saada mitään moista aikaiseksi.

  VastaaPoista
 4. On siinä miettimistä sinulla, mutta asioilla on taipumus järjestyä!
  Kiva idea antaa farkuille uusi elämä :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos ystävät kommenteista! Tultiin juuri mökiltä, siitä lisää myöhemmin. Hyvää yötä :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)