Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 12. heinäkuuta 2010


Tulimme jo eilen mökiltä, vaikka piti vasta tänään tulla. Siellä oli niin sairaan kuuma, että vaikka ei mitään tehnyt hiki virtasi. Ja kun ei ole suihkua siellä, enkä minä päässyt saunaankaan tulehtuneen haavan takia...

Muuten kyllä meni hyvin, kissatkin kerkesivät vähän tutustua ulko maailmaankin, vaikka enimmäkseen kyllä makailivat sisällä sielläkin. Kotonahan ne pääsevät vain parvekkeelle ja joskus tyttö vie nuoremman kissan valjaissa ulos (mistä kissa ei kyllä erityisemmin pidä, kun ei ole tottunut valjaisiin).

Eilen aamulla oli vielä yön jälkeen vähän, huom.vähän(!) viileämpi, joten kävimme muutaman kilometrin kävelylenkillä katsomassa paria hevosta ja varsaa yhdellä laitumella.

Illalla siis tulimme kotiin ja tyttö kävi vielä kaverinsa kanssa uimassa, täällä on rannat lähellä. Mökillä on lähin uimaranta 10 km päässä. Se on niin kuivaa seutua. Tänään kävin jo kaupungissa asioilla pyörällä ja sit miehen kyydissä kaupassa. Minulla ei itsellä ole ajokorttia.
Laitan tähän kuvan yhdestä ihastuksen kohteestani eli värillisestä lasista, joka mua on jotenkin kiehtonut jo monta vuotta. Se alkoi värillisten pullojen keräilyllä. Asuimme silloin asunnossa, jossa oli hyvä iso kulmaikkuna,niin ne pullot olivat ikkunan pienemmällä laudalla. Ikkunalla ne olivat edukseen. Nyt olen enemmänkin käyttöesineisiin siirtynyt tuossa lasissakin.
Muita mua kiehtovia esineitä ovat kynttilälyhdyt, kaunis posliini ja vanhat tavarat.
Postikortit olivat varsinkin yhteen aikaan myös ihastus ja olenkin kyllä säästänyt ison laatikollisen kortteja.
Mihinkähän sitä tämän romumäärän kanssa joutuu :)

4 kommenttia:

 1. Olenkin ihmetellyt, kuka tämä Sesse on joka on kommentoinut välillä minulle. Nythän se vähän selvisi, kun löysin tämän blogisi.Liityin samantien lukijaksi :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kun tulit :) Vieraillaan edelleen.

  VastaaPoista
 3. Kirjoitat mukavasti. Sitä on miellyttävää lukea : )

  VastaaPoista
 4. Kiitos Mayo rohkaisevista sanoistasi :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)