Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 15. heinäkuuta 2010

Tänä aamuna kävi taas hauskasti. Heräsin 4ltä kuin nakutettu eikä yhtään väsyttänyt joten nousin ylös. Joskus 8n maissa, kun isäntä oli ulkoiluttamassa koiraa, kävin suihkussa ja menin sängylle makaamaan ja kuuntelemaan tuulettimen hurinaa ja niin siinä kävi, että otin ainakin parin tunnin nokoset :) Joten mulla on taas tämän päivän toinen aamu :D

Voi että, sokerimuurahaiset oli yöllä vallannut meiän keittiön. Työtasolla kävi sellanen kuhina. Pakko niitä oli ruveta tuhoomaan, kun en keittiötä halua niitten kanssa jakaa. Se oli kaiken huippu yks aamu, kun rintaliivien sisälläkin käveli yks murkku! Niitä tulee tuolta parvekkeen nurkasta.
Otto makaa taas sohvapöydällä.Tässä siitä tytön ottama kuva.
Niistä kangaskukkasista, mistä eilen kerroin on kuva tässä.Sain sentään eilen korjattua tyttären ja tyttärenpojan farkut, nyt kun on taas kone :) Saa tänä iltana antaa ne hälle, kun lähdetään Saloon jos ei sade ja ukkonen yllätä.
Täällä on sotkuista,mutta ajattelin, jos huomenna olis viileämpää niin siivoisin sitten...ei huvita kaivaa imuria kaapista.
Eilen illalla olimme siis katsomassa Tuhlaajapojan kenraaliharjoitusta naapureiden kanssa. Täytyy sanoa, että oli vaikuttava näytelmä. Kävimme siellä samalla katsomassa vapaaehtoistyöllä rakennettua Kivikappelia, Hiljaisuuden puutarhaa ja tietysti eläimiä. Lampaat olivat katoksessaan varjossa, eivätkä hievahtaneetkaan. Mutta hevonen ja aasit tulivat aidan viereen rapsutettavaksi. Varsinkin pikku-aasi Jaakob on ihana!!
Tässä siis Jaikku, Jaakob ja Judit. Nähdään taas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)