Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 27. heinäkuuta 2010
On kuulemma ollut ongelmia (ja totesin sen itsekin, kun kokeilin) Blogini kommentoinnissa...ei pysty kommentoimaan uudempiin teksteihini. Mistä lie johtuu, kun asetukset on kuitenkin samat...en ymmärrä. Onko kellään tietoa mistä vois tuommoinen johtua?

Tänään pitäisi ratketa lopullisesti se, että kuka sen ihanan omakotitalon saa vuokralle. Pääsimme ensin semifinaaliin :)(ihme ja kumma) ja nyt olemme kahden ehdokkaan joukosta se toinen. Kävi niin tai näin, aina parhain päin! Talo on ihana jos se saadaan, mutta jos ei niin tässä pärjätään kyllä halvemmalla...

Tänään olin vanhimmalla tyttärellä pesemässä vihdoin viimein omia mattojani. Heillä kun on painepesuri, niin se oli helpompaa ja lisäksi tytär auttoi ja pesimme kumpikin kaksi mattoa. Isoja mattoja kolme + pitkä käytävämatto. Siellä ne nyt kuivuu tytön terassin kaiteilla.

Kuuma sää on edelleen, mutta pari päivää oli välissä viileämpää ja osin sateistakin, niin tuntuu, ettei tuo kuumuus nyt niin rasita. Puhelin soi, ajattelin sen jo olevan talon omistaja, mutta ystävähän siellä soitteli.

Toisen ystävän luo pitäisi lähteä mökkeilemään joko ensi viikonlopun seutuun tai seuraavan maissa. Tarkoitus olisi olla siellä pari yötä, ollaan ihan naisten kesken :)

Seuraavan kerran sitten kuulette onko muutto tulossa vai ei, siihen asti hei!

5 kommenttia:

 1. No ny onnistuu ainaski kommentointi. Pidän peukkuja muuton puolesta :-D.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Maelka! Epäilen kyllä, ettei saatu sitä taloa, kun omistaja ei eilen soittanutkaan. Kun sanoi lähettävänsä sit tekstarit kaikille, jotka oli näytössä katsomassa. (Ja soittaa vaan sille, joka pääsee.)Ei kyllä ole vielä tullut tekstariakaan :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis ja viihtyisä blogi täällä sinulla. =)

  Muuttamisen odotus on kutkuttava tunne. =)

  VastaaPoista
 4. Minä pesin vanhanaikaisesti juuriharjalla järvessä, mutta se oli kivaa, vaikka vähän epäkäytännöllistä : )
  Jospa se talo kuitenkin... : )

  VastaaPoista
 5. Kiitos Una! Olishan se kieltämättä kiva vaihteeks muuttaa, kun ollaan tässä asuttu jo 6 vuotta. Pääsis sisustamaan :)

  Mayo: Mäkin olen pessyt aina ennen matonpesupaikalla, mutta tänä kesänä en jaksanut siihen touhuun ryhtyä...onneks järjestyi noin :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)