Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Ollako vai eikö olla...

...surullinen nimittäin. Ihana talo meni toisille, äsken tuli viesti siitä. Tyttökin (nuorimmainen siis) olisi tykännyt siitä kovasti. Onneks tää oli " pehmeä lasku", kun varauduimme jo tähän eilisen jälkeen.

Tänään siivosin tytön huoneen. Kyllä hän sitä itsekin siivoaa, mutta nyt pyyhin pölytkin sieltä ja pesin tahroja sekä lattian. Hän tamppasi entisen riepumaton ja sai sitten tilalle eilen pestyn ison ruusumaton. Hän tykkää siitä, minä en erityisemmin, kun sen väritys on harmaa-valkoinen. Itse olen kyllä joskus vuosia sitten tilannut sen Ellokselta :)

Miehen ja koiran kanssa kävimme helteisellä lenkillä Lidl´llä ja syötiin jäätelöt. Pitäs kyllä vähentää kaikkea romua, vaikkei muuttoa tulekaan. Se olis ollut vaan niin hyvä syy vähentää kamaa. Varsinkin kun se asunto olisi ollut 16 neliötä pienempi :) Mutta vähän turhan kuuma taas on romujen raivaukseenkaan.

Viikonloppuna lähden sinne ystävän luo Hämeenlinnaan, tiistaina tulen hänen kyydissään takaisin ja menemme yhdessä katsomaan Vivamon näytelmät.
Tässä Lilli "pesässään". Mun kuvat ei mitenkään liity aiheeseen, kunhan pistän niitä piristykseksi :)
Tässä sitten vanhoja (enimmäkseen) avaimia puukupissa. Mitäs vielä...

Ruusuisia tunnelmia eteisestä... Viime yönä täällä ukkonen paukkui ja satoikin jonkun verran. Onneksi oltiin illalla haettu matot pois tyttären terassin kaiteelta. Paksuin matto oli kyllä meiän parvekkeen kaiteella kuivumassa ja kun heräsin ukkoseen otin sen sisälle. Päiväksi pistin sitten uudestaan. Eiköhän tuo pikkuhiljaa liene jo kuivakin.

Ruusuisia kesäpäiviä kaikille!

10 kommenttia:

 1. Hei!
  Missä päin Suomea asustelet?
  Olen muuttuneen elämäntilanteen takia laittamassa taloani vuokralle syksyn aikana. Törmäsin blogiisi netissä surffatessani ja luin talohaaveestasi.
  t. Eija

  VastaaPoista
 2. Hei! Asun Etelä- Suomessa, noin 60 km Helsingistä länteen päin.

  VastaaPoista
 3. Hannele: kuulostaa hienommalta kuin onkaan...siinä on vain yksi iso ruusu ja väriltään siis valko-harmaa...liian moderni mun makuun nykyisin :)

  VastaaPoista
 4. Lillin pesä on tarkkaan mitoitettu : )

  VastaaPoista
 5. Mayo: Niinpä, mutta toisaalta hyvä, kun Otto ei mahdu sinne ollenkaan, niin Lilli saa yksin sitä hallita :)

  VastaaPoista
 6. Teillä taisi ilmat jo helpottaa. Meilläkin kuuluu jo ukkosen kumua, ihanaa. Eilen oli +35 ja savun hajua Venäjältä. Se oli jo aivan liikaa minun kunnolleni.
  Lilli on niin soman näköinen pesässään :)

  VastaaPoista
 7. Sude: Joo, meillä ukkosti ja viileni..21 astetta oli nyt :) Vähän pilvistä on vieläkin. Toivotaan, että teilläkin viilenee. Täällä ei tuntunut savun hajua.

  VastaaPoista
 8. Taitaa mun talo olla sulle susirajan ulkopuolella, Pohjanmaalla ;)

  t. Eija

  VastaaPoista
 9. No liian kaukana kuitenkin, mutta lämmin kiitos ajatuksesta :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)