Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Kuumia,laiskoja päiviä


Huomenta taas!
Tänään tuli nukuttua yhdeksään ja aamupäivä on mennyt nopeasti koneella. Koneella menee yllättävän paljon (ja nopeasti) aikaa, varsinkin kun se välillä hidastelee ja jumittaa.
No ei tässä kyllä kauheasti muuta jaksa tehdäkkään :)

Eilen sain testattua uutta ompelukonettani, hyvin toimi. Muutaman vaatteen korjasin, sit tuli niin hiki, että piti lopettaa. Ei sais valittaa, mutta kyllä tää kuumuus on jo meikäläiselle liikaa...
Koiran käytin uimassa ja itse kahlailin siellä samalla. En voi uimassa käydä tuon haavan takia, mutta onneksi se on jo parempi.
Olen tehnyt kankaasta koristekukkia aiemmin ja löysin varastoistani pari rintaneula pohjaa, niin sain nyt pariin kiinnitettyä neulan. Voi sitten helpommin pistää johonkin vaatteen rintamukseen, kassiin tai pipoon( kai sitäkin vielä joskus tarvitsee :D ) koristeeksi.

Tänään siis Vivamon Raamattukylään Tuhlaajapoika-näytelmän kenraaliharkkoja katsomaan. Naapurit lähtevät myös, niin pääsen kyydillä.Toivottavasti ei silloin ukkosta, kun sitä on vähän lupailtu. Eikä huomen illalla, silloin on suunnitelmissa mennä vanhimman tyttären kanssa Saloon, iltatorille, kun siellä on lavalla ainakin Ressu Redford ja ysärihitit. Tuo Ressu oli tyttären suosikkeja sillon 90-luvulla.
Tässä kuva kaupunkiasunnon kesäkeitaasta eli parvekkeesta. on kyllä vähän reheväpi nyt, kun tuo kuva on otettu aiemmin. Tosin sielläkin on melkein yhtä kuuma nyt, mutta jos ei aurinko satu sinne paistamaan ja tuulenvire käy, niin kyllä siellä voi vilvoitella.

Vanhempi kissa Otto ei jaksa tehdä mitään muuta kuin maata sohvapöydällä, jonka on nyt ottanut lempipaikakseen. Kai tämä kuumuus käy senkin päälle, vaikka onkin vasta täyttämässä 13 v.

Nyt täytyy päästää neiti 14 v koneelle. Mukavaa kesäpäivää! Laitan tähän loppuun vielä jonkun kesäisen kuvan.


4 kommenttia:

 1. Ressu on hyvä : )
  Meilläkin kissat kärsii ja löhöilee.

  VastaaPoista
 2. Joo, kyllä tää kuumuus alkaa käydä jo voimille kaikille. Nyt otto on muuten toisella pöydällä makaamassa :)

  VastaaPoista
 3. Huomenta Sesse!
  Nyt onneksi kurkkasin jättämäsi kommentin kohdalla nimeäsi ja huomaankin, että olet aloittanut blogin.
  Onneksi olkoon uudelle blogille!

  Mukavaa, että olet vieraillut Werannalla ja jättänyt viestejä.

  Minuakin alkaa tämä kuumuus jo todellakin tympäistä. Asuni on ollut viikon verran uimapuku ja tuuletin, hih. Ulkona ei voi tehdä mitään koska aurinko porottaa pihallemme ja varmaan on +40 jos ei enemmänkin auringossa, koska varjossa on jatkuvasti +32.

  Ei pitäisi valittaa, mutta ei tämä ole suomalaisten sää kun viikko tolkulla korventaa.
  Linkitän blogisi Blogiluettelooni, jos sopii?!

  Iloa päivääsi!

  VastaaPoista
 4. Hei Lennu! Mukava kun tulit, tottakai sopii :) Nähdään jatkossakin !

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)